PaikkaOppi on oppimisympäristö verkossa

PaikkaOpin interaktiivinen kartta toimii eri oppiaineiden projektialustana oppilaiden omille ympäristöhavainnoille ja kokemuksille.

Paikkatieto on tietoa, jolle voidaan määrittää sijainti

Kaikki asiat tapahtuvat jossain. Kun tiedon tapahtumasta tai asiasta sijoittaa kartalle esimerkiksi tekstinä tai kuvana, siitä tulee paikkatietoa.

Rekisteröidy PaikkaOpin käyttäjäksi!

Rekisteröidyttyäsi voit tallentaa omia kohteita ja jakaa niitä toisten kanssa. Voit tutustua kartta-alustaan ja sen aineistoihin myös ilman rekisteröitymistä.

Paikkatiedon avoin oppimisympäristö

HUOM! PaikkaOpin kartta-alustalla koko päivän mittainen käyttökatko torstaina 22.9. päivitysten vuoksi. PaikkaOpin ongelmista, korjauksista, uusista tehtävämalleista ym. ajankohtaisesta asiasta ilmoitetaan Facebookissa ja hankeblogissa.

Klikkaamalla karttaa pääset kartta-alustalle ja käyttäjänhallintaan Katso ohje tästä »

Aloittamassa PaikkaOpin käyttöä? Katso uusi lyhyt video kartta-alustan käyttöönotosta! »

PaikkaOppi -kouluttaja edelleen varattavissa omaan kouluusi! Lue lisää.

PaikkaOppi.fi on kouluille maksuton verkkopohjainen oppimisympäristö. Se sisältää työkaluja paikkatietotaitojen perusteiden hallintaan sekä ohjeita paikkatiedon soveltavaan käyttöön eri oppiaineissa ja monialaisissa oppimiskokonaisuuksissa.

Oppimisympäristön interaktiivinen kartta toimii projektialustana oppilaiden omille ympäristöhavainnoille ja kokemuksille. Katso PaikkaOpin esittely opettajille» ja oppijoille »

Siirry PaikkaOppi kartta-alustaan »
Kartta-alustan ohjeet »
Hankeblogiin »

PaikkaOpin esittely

Oppimisympäristön käyttö on helppoa – ohjeet kartta-alustan käyttöön

Oppimisympäristön käyttö on helppoa! Käytön oppimiseksi on luotu havainnollistavia video-oppaita sekä selkeitä kirjallisia ohjeita kuvineen.

Katso video-oppaat »

Tutustu oppimisympäristön käyttöön perusteellisten ohjeiden avulla»

Webinaaritallenne kartta-alustan käytöstä (kesto n. 1 h) »

Powered by Nirvana & WordPress.